Reserveer een kamer
Aankomstdatum
Calendar
Nachten
Personen per kamer
Aantal kamers
Golden Tulip De Wipselberg
The Green Key is awarded to companies in the tourism and recreation industry who contribute to the prevention of climate change and voluntarily take measures to do more about the environment than legislation orders them.

Welkom bij ons prachtige landgoed op de Veluwe!

Golden Tulip De Wipselberg 3.5Hotel beoordeling 3.5 uit 5 gebaseerd op 61 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen.

'Thuis' bij  Landgoed de Wipselberg:

Een weekend weg, een zakelijke bijeenkomst, een intiem samen zijn of een spetterend evenement? Bij Landgoed Golden Tulip  de Wipselberg voelt u zich altijd 'thuis'! Door onze persoonlijke benadering en aandacht is ons langoed de perfecte plek voor uw zakelijke bijeenkomst en tevens het ideale startpunt voor een ontdekkingsreis over de Hoge Veluwe tijdens een vakantie of een weekendje weg.

Centraal gelegen in midden Nederland:Ons hotel op de Veluwe is centraal gelegen in de driehoek Arnhem, Apeldoorn en Zwolle en is uitstekend bereikbaar via de verbindingswegen A1 & A50. Aangekomen in ons hotel geniet u van de groene omgeving, rust en ruimte.

 

Een vergadering midden in de natuur, een persoonlijke meeting, een unieke conferentie of een geslaagde bijeenkomst:

Voor al uw meetings, vergaderingen, conferenties of bijeenkomsten, bent u bij ons Landgoed Golden Tulip de Wipselberg in Beekbergen aan het juiste adres. Naast een diversiteit aan zalen en mogelijkheden bieden wij ook diverse Outdoor Activiteiten voor een ideale break of teambuilding, tijdens uw zakelijke bijeenkomst. Neemt u gerust contact op met onze sales medewerkers, Marije Hulzebosch & Nathalie Schuit-Vogel, voor alle mogelijkheden en suggesties. Wij denken graag mee voor uw bijeenkomst, al onze offertes zijn altijd op maat.

Romantisch trouwen op de Veluwe, of een spetterend evenement:

Op zoek naar een idyllische plek voor uw bruiloft, familiefeest of vriendinnenuitje, dan is  Landgoed Golden Tulip de Wipselberg de perfecte locatie. Ons landgoed is een officiele trouwlocatie en biedt verschillen zalen en feestzalen voor een passend evenement.Voor alle mogelijkheden en suggesties kun u contact opnemen met onze gastvrouwen, Marije Hulzebosch & Nathalie Schuit-Vogel.

T: 055 506 2626
E: sales@goldentulipdewipselberg.nl

Genieten van een weekend weg op de VeluweVoor een heerlijk ontspannen weekend op de Hoge Veluwe hebben wij alle ingrediënten in huis. Een schitterende landelijke omgeving, vol wandel- en fietsroutes, die je o.a. langs Nationaal Park de Hoge Veluwe, Paleis het Loo en de Apenheul brengen.

Terug in het hotel, kunt u ontspannen in ons wellness center, borrelen in de Bar/Lounge waarna u de dag culinair kunt afsluiten met een heerlijk diner in ons Restaurant the Cottage.

Vraag u onze receptiemedewekers gerust om alle mogelijke acties, pakketten en mogelijkheden. Zij helpen u graag verder voor een heerlijk ontspannen verblijf.

T: 055 506 2626
E: info@goldentulipwipselberg.nl

 

Toegankelijkheid in  Landgoed Golden Tulip de Wipselberg:

De kamers van het hotel liggen in cottages verspreid over het landgoed. Door het heuvelachtige landschap en de vele trappen is ons hotel minder toegankelijk voor minder validen en niet geschikt voor rolstoelgebruikers

Kindvriendelijk:

Landgoed Golden Tulip de Wipselberg is een kindvriendelijk hotel. Onze kleinste gasten maken uiteraard gebruik van de speciale kinder check-in balie! Zij kunnen onbeperkt gebruik maken van: het klimrek, de zandbak, pingpongtafel, voetballen en andere spelletjes en genieten van het binnenzwembad. Natuurlijk staan er kinderfietsen & kinderzitjes voor u klaar om ook met de kleinsten te genieten van onze prachtige omgeving.

Wij maken uw.....

 *Training tot een succes!
 *Presentatie onvergetelijk!
 *Outdoor activiteiten geslaagd!
 *Trouwerij een dag om nooit te vergeten!
 *Een weekendjeweg om nog eens over te doen!
 *Een familiedag om nooit te vergeten!

U bent van harte welkom bij
Landgoed Golden Tulip de Wipselberg.
Graag tot ziens!


Golden Tulip De Wipselberg - Wipselbergweg 30 - 7361 TK - Beekbergen - Nederland
Tel: (31 55) 5062626 - Email: info@goldentulipwipselberg.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group